Cookies en privacy

/Cookies en privacy
Cookies en privacy2018-12-15T16:12:47+02:00

Autorijschool JEVE  Privacy Statement

  1. Privacybeleid

De website autorijschooljeve.nl en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door AUTORIJSCHOOL JEVE, statutair gevestigd te Hoeven en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Breda onder nummer 70531161.  Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

AUTORIJSCHOOL JEVE garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

  1. Wettelijk kader; Verwerking van (persoons)gegevens

AUTORIJSCHOOL JEVE verwerkt gegevens voor de verantwoordelijke (in dit geval de opdrachtgever) uitsluitend conform een schriftelijke verwerkersovereenkomst tussen de verantwoordelijke (opdrachtgever) met ons als verwerker.  De verwerker wordt door de AVG gedefinieerd als ‘degene die ten behoeve van de verantwoordelijke persoonsgegevens verwerkt, zonder aan zijn rechtstreeks gezag te zijn onderworpen.’ Hetzelfde geldt bij het uitbesteden van de verwerking van persoonsgegevens. In het kader van onze dienstverlening, legt AUTORIJSCHOOL JEVE  gegevens van onze opdrachtgevers vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw emailadres). AUTORIJSCHOOL JEVE gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van AUTORIJSCHOOL JEVE  van de met haar in groepsverband samenwerkende ondernemingen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht AUTORIJSCHOOL JEVE rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden door gebruik te maken van het contactformulier op onze website met als onderwerp “Adresregistratie”. Als u direct contact wilt, dan kan dat natuurlijk ook, via 06-15 57 28 41.  Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren. Uw gegevens verwijderen? Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u dit melden door gebruik te maken van het contactformulier op onze website. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: President Hopstakenlaan 74, 4741 DA, HOEVEN. AUTORIJSCHOOL JEVE voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

  1. Privacybeleid andere websites

Op onze website AUTORIJSCHOOLJEVE.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites. Hebt u nog vragen over ons privacybeleid? Stuur dan een bericht via het contactformulier op onze website met als onderwerp “Privacybeleid”. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit contactformulier gebruiken. Wij zijn u graag van dienst.

  1. Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

  1. Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

  1. Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat u eerder gedaan hebt op deze website, zodat u dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen. Waarom gebruiken wij cookies?  · Om de website beter te laten functioneren.  · Om het gebruik van de website makkelijker te maken.  · Om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website.

  1. Permanente cookies

Door permanente cookies te gebruiken zorgen we ervoor dat u bepaalde acties niet opnieuw hoeft uit te voeren. We herkennen de voorkeuren die u hebt opgegeven bij een eerder bezoek aan onze website. Zodoende bespaart u tijd en is de website prettiger in gebruik. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

  1. Sessie cookies

Sessie cookies zetten we in tijdens uw bezoek en worden automatisch verwijderd zodra u de browser afsluit. We onthouden welke onderdelen u tijdens een bezoek bekijkt en stemmen daar onze diensten op af.

  1. Google Analytics cookies

Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website.

  1. Social media cookies

Op onze website vindt u buttons waarmee u onze berichten of webpagina’s kunt promoten op social media, zoals het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de social media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De social media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.

  1. Tracking cookies van onszelf

Een tracking cookie vragen we op zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

  1. Inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser. Meer informatie over cookies vindt u op de websites van Cookierecht en van de Consumentenbond.

  1. Recht op inzage, correctie/rectificatie, bezwaar of verwijdering

U hebt het recht op inzage, correctie/rectificatie, bezwaar of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

  1. Verwerkingsregister

U hebt het recht op inzage in uw gegevens in ons verwerkingsregister. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.  Als onderdeel van onze werkwijze en het compliant zijn met de AVG/GDPR houden wij een overzicht bij van de informatiedragers en de daarbij behorende organisaties. Bij de selectie van leveranciers van deze middelen houden wij rekening met ons eigen beleid en de voor ons van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Jaarlijks worden deze leveranciers volgens onze eigen criteria getoetst en daaronder valt ook de borging van de AVG/GDPR. Op de betreffende softwareproducten voeren wij jaarlijks een privacy assessment (DPIA) uit.

  1. Privacy by design

Bij het ontwikkelen van onze dienstverlening en producten gebruiken wij privacy-by-design; informatieveiligheid proberen van te maximaliseren door:  1. Anonimisering  2. Dataminimalisatie  3. Pseudonimisering  4. Encryptie  5. Toegangsbeheersing  6. Bewaartermijnen  7. Faciliteren van rechten van betrokkenen

  1. Verwerkersovereenkomst

Wanneer andere partijen betrokken zijn bij het verwerken of bewerken van gegevens worden deze samenwerkingen in een verwerkersovereenkomst vastgelegd. Middels het verwerkersregister kunnen wij regelmatig de organisatorische en technische veiligheidsmaatregelen testen, beoordelen en evalueren.

  1. Datalekken

In het geval van een (potentieel) datalek zal onze Gegevensverantwoordelijke contact opnemen met de AP (Autoriteit Persoonsgegevens) en de betrokkenen.